Kom langs in onze winkel


Je slaagt er altijd voor heerlijke, gezonde en bijzondere dingen - en perfecte cadeautjes!

We werken vanzelfsprekend met de seizoenen en ons land mee. Jam, chutney, lekkere siroopjes voor limonade, ingemaakt zoetzuur, frambozenazijn, appel- en perenciderazijn. Maar ook een wisselend assortiment biologische bessenstruikjes, kruidenstekken en andere plantjes: voor jouw eigen oogst van tuin of balkon.

Openingstijden 12.00u - 16.00u
Woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag
Donderdag gesloten

Duurzaam huishouden

We bieden in onze winkel bewust vrijwel alles plasticvrij, plantaardig en lokaal ontstaan aan - en we helpen je graag dat in je eigen tuin en huishouden voort te zetten. Van aparte houten afwasborstels tot biokatoenen groentenzakjes met unieke ecoprint. Van bijzonder kinderspeelgoed tot kleurige authentieke pannenlappen. Heerlijke puur-natuur zeep en shampoobars van Helemaal Shea tot biologische zaden en wat mooi gesmeed tuingereedschap van Sneeboer.

Oogst van het land

Je vindt onze verse groente van eigen land vóór de winkel: als de winkel gesloten is mag je zelf pakken en in de lunchroom afrekenen. Het aanbod is wisselend omdat we in eerste instantie telen voor onze lunchroom en groentenabonnementen, maar altijd gezond, onbespoten en met liefde lokaal geteeld. Binnen vind je regelmatig leuke plukboeketjes.

Koop zelfoogst-abonnement

cadeaus

Zoek je een leuk cadeautje, dan maken we er iets moois van en vullen we graag een katoenen groentenzakje, metalen emmertje, plukmand of blikken trommel met jouw eigen keuze uit ons assortiment - food en non-food. Ook super voor de meest unieke kerstpakketten!

Voor meer info, stuur een mailtje naar winkel@plukdenhaag.nl.

eVEN VOORSTELLEN


Gabriella van der Linden is onze winkelier en coördinator. De winkel is thuisbasis voor haar bedrijf Moestuinieren aan de Keukentafel, voor ontwerp, ontwikkeling en educatie rond duurzaam huishouden, permacultuur en voedsel conserveren. Ze adviseert je dan ook in de winkel graag op die gebieden, en samen met haar team helpt ze je aan alles wat je daarbij kunt gebruiken.