lunchroom

100% biologisch & plantaardig

In onze lunchroom serveren we 100% biologisch en plantaardig eten en drinken. Alles wordt met veel aandacht gebakken en bereid door een vast team van Pluk! en deelnemers van Reakt. We hebben een fijn groot terras met aan de ene kant uitzicht op de dierenweide en aan de andere kant een zandspeeltuintje.

Openingstijden 10.00u - 16.00u
Keuken sluit om 15.00u
Woensdag t/m zondag, hele jaar rond

Menukaart

Samen Genieten

Kom je met een (grote) groep? Bekijk dan onze groepsarrangementen van een lunchplankje tot overheerlijke high-tea met zoete en hartige hapjes.

Bekijk alle arrangementen

Kinderfeestje

Kom gezellig met al je vriendjes je verjaardag vieren op Pluk! Lekker spelen en taart eten middenin de natuur. Wat dacht je van fikkie stoken, boomklimmen of natuurbingo? Er is voor alle leeftijden en interesse wel wat te doen. Dit wordt zeker een onvergetelijk feestje voor jou en je kids!

Bekijk alle mogelijkheden

bestel taart

Trakteer jezelf, collega of buurman op een smakelijke traktatie voor elke gelegenheid. Je kan bij ons de heerlijkste plantaardige taarten en cakes bestellen om mee naar huis, een feest of zelf je bruiloft te nemen. Altijd met liefde bereid door ons team en de deelnemers van Reakt.

bekijk alle opties