team pluk!


Met vele mensen houden we Pluk zo mooi zoals je het dagelijks aantreft: de tuin wordt goed onderhouden, de dieren worden dagelijks verzorgd, de heemtuin krijgt veel aandacht, het winkeltje is op een aantal dagen bezet en de lunchroom wordt 6 dagen in de week bemand. Team Pluk! is een mix van personeel van Reakt (onderdeel van Parnassia), freelancers van CV Pluk! Den Haag, vrijwilligers én een grote groep mensen die meewerken als dagbesteding. 

We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe "deelnemers" met een zorg-indicatie. Mocht je interesse hebben in dagbesteding of heb je een cliënt die je graag op Pluk aan de slag zou willen zien gaan, dan kun je je hier aanmelden.

Aanmelden voor maatschappelijke participatie | Reakt

Vermeld dan bij 'gewenste ondersteuning' Pluk Den Haag.


STAGE

Wil je stage lopen bij Reakt? Daarvoor kan je je aanmelden via het stagebureau van Parnassia.

t.otten@parnassiagroep.nl


Cliënten = Deelnemers


Wij noemen de cliënten van Parnassia die we begeleiden op Pluk "deelnemers". We zien hen niet als cliënt; we kijken naar de mogelijkheden waarnaar zij op zoek zijn en waar hun kracht ligt. Wij verwachten van de deelnemers representatief gedrag en een zekere mate van zelfstandigheid in het werken. Wij letten zo nodig goed op de problematiek en leiden dat in goede banen zodat de deelnemers als ook de bezoekers een prettige dag hebben. Deelnemers die zich aanmelden én de juiste indicatie hebben ontvangen een onkostenvergoeding van maximaal €125,-per maand.