Zelfoogsttuin

Sinds 2019 kunnen abonnees wekelijks hun eigen groentepakket samenstellen met groenten uit onze zelfoogsttuin. We zijn geen normaal boerenbedrijf en doen het dus net een beetje anders. Al eens van een CSA gehoord? Klik nog even door!

Meer over de zelfoogsttuin

Pluktuin

Een echte parel is onze pluktuin vol met kruiden, fruitbomen & eetbare bloemen. Niet alleen bezoekers, maar ontzettend veel bijen en andere insecten worden heel blij van deze oase van overvloed. Plukken kan alleen onder begeleiding van een van onze tuinders.

Meer over de pluktuin

Heemtuin

Verwonder je tijdens een fijne, rustige wandeling door de drie hectare grote heemtuin. Wandel in een uur door 12 verschillende Zuid-Hollandse landschappen en maak kennis met bijzondere planten, struiken en bomen. Wij onderhouden alles zelf, met hulp van alle deelnemers van Reakt.

Meer over de heemtuin

Voedselbos

De meerjarige tegenhanger van de zelfoogsttuin! Op voedselbos het 'Achterland' van Eveline vind je een scala aan verschillende soorten planten, bomen en kruiden van stoofperen tot Japanse bladgember. Je vindt er ook ontzettend veel gezelligheid en goede werklust.

Meer over het voedselbos