Kinderfeestje

Vier je verjaardag bij Pluk!

Een partijtje op Pluk! bestaat uit een basisfeestje en eventueel nog een activiteit als extra optie. Wij zorgen voor een gezellige tafel en hangen vlaggetjes op. Een partijtje op Pluk! neemt gemiddeld 2,5 uur in beslag inclusief extra activiteit.

In het weekend is de starttijd 11:00 uur. De pannenkoeken of het kleurrijk knabbelen staan dan klaar bij aankomst. Na de activiteit is er een feestelijk taart.

Boek je kinderfeestje

basisfeestje

Voor de basis van het feestje heb je keuze uit twee arrangementen: Partijtje Pannenkoek of Kleurrijk knabbelen.

partijtje pannenkoek

€13,50 per kind


✧ Meergranen pannenkoeken met 3-soorten meel

✧ Poedersuiker & dadelstroop

✧ Verjaardagstaart

✧ Kannen diksap

kleurrijk knabbelen

€10,- PER KIND


✧ Brood van Het Blauwe Hek met smeersels; chocopasta, pindakaas & jam

✧ Groentespiesjes: wortel, tomaat en komkommer

✧ Verjaardagstaart

✧ Kannen diksap


onze activiteiten

Bij het basisfeestje kan je eventueel nog een activiteit als extra optie kiezen. Partijtje Fik is een losse activiteit zonder basisfeestje.

Kijk hieronder voor alle informatie en mogelijkheden.

Boomklimmen

€125,- tot 10 kinderen

Een klimfeestje bij Pluk! is speciaal voor de kleinere klimmers. Het is een ideale boom voor kinderen van 6, 7 en 8 jaar. Met de Haagse Boomtoppers klim je veilig gezekerd in bomen. Met een klimgordel en een touw, net als in de klimmuur, maar dan in een boom. Een echte piekervaring!

De kosten voor het klimmen zijn 125 euro. Dat is tot 10 kinderen. Per extra kind kost klimmen €10. Als het flink regent of als de boom nog zeer nat is, kunnen we niet klimmen.

Boek deze activiteit

natuurbingo

€2,50 per kind

Ga op avontuur in heemtuin met onze natuurbingo! Voor de allerkleinste een groot avontuur. Hutten, bruggetjes, geheime paden... Goed speuren en na afloop haal je een prijsje bij de bar!

Boek deze activiteit

Partijtje Fik

€50,- / ongeacht aantal kids

Wij zetten een kruiwagen voor je klaar met daarin alles om een kampvuur te maken, marshmallows, speciale popcorn-pan voor boven het vuur, een kleedje, flessen diksap en een emmer zand. Naast de vuurplaats is een grasveld waarop je lekker kunt spelen, je kunt hier bijvoorbeeld eigen spelletjes doen.

Je hebt hierbij geen (feest)tafel in de lunchroom, het vindt enkel buiten plaats. Maar je betaalt dus ook geen basiskosten van een normaal partijtje. Met regen kan dit partijtje niet doorgaan.

Boek deze activiteit

Vilten

€15,- per kind

Samen met Viltbeest (Dunja Bonger) leer je de techniek van het naaldvilten met een naald met weerhaakjes en de prachtigste kleuren schapenwol. Er kan plat gewerkt worden of 3D.

In overleg kies je een geschikt thema: een seizoen, een feestdag (Sint, Kerst of Pasen) of een favoriete diersoort. Maar ook ijsjes, eitjes of andere uitspattingen kunnen gemaakt worden! Geschik voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook leuk voor volwassenen!

Boek deze activiteit

Ouderfestijn

€5,- per ouder

We krijgen regelmatig de vraag of ouders ook van de taart mee kunnen snoepen tijdens een kinderfeestje. Daarom hebben we het ouderfestijn in het leven geroepen!

Geniet van een bakkie koffie of kop thee met een plak van onze frisse citroencake terwijl je kids lekker feest aan het vieren zijn. Kan jij lekker achterover leunen.

boek deze optie