Voor bedrijven


Het is eigenlijk altijd feest op Pluk en daar doen we graag een schepje boven op voor jouw verjaardag, borrel of ander moment dat gevierd mag worden. Van borrelplanken tot kampvuurtjes met marshmallows tot verjaardagstaarten en feestelijke muziek. Het kan allemaal!

Hieronder vind je een aantal opties maar we kunnen ook altijd een op-maat-gemaakt programma samenstellen.

Neem contact op met ons

Borrelen

Maak gebruik van onze borrelplank (€8,- pp) of stel er een zelf samen. Het assortiment bestaat o.a. uit warm geroosterde kerrienootjes, vers gebakken brood met aioli en tapenade, nacho's met smashes edamame, gemarineerde olijven, pesto twisters en spinazie bladerdeeg hapjes. Om je vingers bij af te likken!

Vraag naar de mogelijkheden

Dineren

Maak het feest helemaal af door gezellig aan lange tafels in het groen met je dierbaren te dineren. We verzorgen drie arrangementen: festival met pizza's uit de houtoven, mix&match met 3-seizoensgebonden gerecht en een fine-dine.

✧ Mix&Match €25,- pp ex. drank
✧ Festival €40,- pp ex. drank
✧ Fine-dine va. €39,50 pp ex. drank

Vraag naar de mogelijkheden

HIGH-TEA (DELUXE)

Geniet dan van een assortiment heerlijke taart torens en een potje seizoensthee met verse ingrediënten en gedroogde kruiden uit eigen tuin. Kies voor de deluxe optie voor hartige hapjes. Leuk voor babyshowers of als afsluiter van een vrijgezellenfeest!

✧ High-tea €18,- per persoon / kind €9,-
✧ Deluxe €21,- per persoon / kind €10,50

Vraag naar de mogelijkheden

ZOETIGHEDEN

Trakteer jezelf, collega of buurman op een smakelijke traktatie voor elke gelegenheid. Je kan bij ons de heerlijkste plantaardige taarten en cakes bestellen bij je feest. Altijd met liefde bereid door ons team en de deelnemers van Reakt.

✧ Citroencake €16,- per stuk
✧ Worteltaart €24,- per stuk
✧ Fudge €31,- per 16 stks
✧ Feesttaart 20,- per stuk

Vraag naar de mogelijkheden

Dranken

Niks lekkerder dan een glas homemade iced tea of siroop van vruchten en bloemen uit onze eigen tuin. Na 16.00 uur schenken we ook de mooiste wijnen en speciaalbiertjes.

We hebben drankarrangementen, maar kunnen ook bij kleine groepen de dranken op nacalculatie berekenen.

Vraag naar de mogelijkheden

Activiteiten

Naast dat we heel graag voor jullie koken, verzorgen we ook een tal van activiteiten om te combineren met onze lekkerste seizoensgebonden arrangementen.

We hebben vele mogelijkheden van natuurkunst maken, wildplukken met workshop tot een rondleiding over het terrein of een handje helpen bij ons in de tuinen.

Samen kijken we welke activiteit het beste bij jullie wensen aansluit.

Vraag naar mogelijkheden