Met de Haagse Boomtoppers klim je veilig gezekerd in bomen. Met een klimgordel en een touw, net als in de klimmuur, maar dan in een boom. Een echte piekervaring! Een klimfeestje bij Pluk! is speciaal voor de kleinere klimmers. We klimmen in de grove den, net om de hoek in de heemtuin. Het is een ideale boom voor kinderen van 6, 7 en 8 jaar. 

Het feestje duurt ongeveer twee en een half uur. Je begint (of eindigt, wat je wil)

met een lekkere tosti. Dan ga je klimmen. Ongeveer anderhalf uur. Iedereen klimt sowieso

één keer en wie zin heeft, kan nog een tweede keer. Daarna is er taart en limonade.


Kosten

De kosten voor het klimmen zijn 125 euro. Dat is tot 10 kinderen. Zijn er meer dan 10 kinderen, dan betaal je 10 euro per kind extra.

De kosten voor tosti, taart en limonadezijn 10 euro per kind.


Dus stel je komt met 7 kinderen, dan betaal je 125 euro voor het klimmen en 70 euro voor het eten en drinken.

Stel je bent met 12 kinderen, dan betaal je 145 euro voor het klimmen en 120 euro voor het eten.

Je betaalt het totaalbedrag ter plekke aan Pluk.


Boomklimmen: Kleding

Het eerste deel van de boom is voorzien van speciale klimgrepen. Het is niet zo fijn om te klimmen met blote voeten, slippers of sandalen. Gewone sportschoenen zijn perfect. Zorg verder voor makkelijke zittende kleding.


Slecht weer

Als het flink regent of als de boom nog zeer nat is, kunnen we niet klimmen. Op een zo laat mogelijk moment bepalen we het op wel of niet doorgaat, omdat het nogal eens wisselt in dit kikkerlandje. Als we besluiten dat het weer te slecht is, kunnen we uitwijken naar de boerderij. Het klimgedeelte vervalt dan en je betaalt alleen voor het eten en drinken. Je mag natuurlijk dan ook besluiten het hele feestje elders te vieren. Zie voor meer info over deze toffe club boomklimmers: www.haagseboomtoppers.nl