arrangementen


Bij Pluk hebben we een kleine selectie aan arrangementen voor groepsreserveringen die bij ons willen genieten van een rijkelijk gevulde ontbijt- en lunchplanken of high-tea in goed gezelschap. Alle arrangementen zijn 100% biologisch en plantaardig.

Reserveer een arrangement

ontbijttafeltje

Een goed gevulde ontbijtplank met soya yoghurt met granola en banaan, huisgemaakt brood, smashes edamame, croissantje met jam en chocopasta, sinaasappel met kaneel, een kleine smoothie en een potje Pluk melange thee.

€18,50 per persoon
glutenvrije opties mogelijk voor meerprijs

klik hier om te reserveren

lunchtafeltje

Een goed gevulde lunchplank met een pannetje seizoenssoep, huisgemaakt brood, kruidenboter & smashed edamame, tomaten en komkommer salade, sinaasappel met kaneel, bliss ball of fudge, Pluk’s iced tea en een potje Pluk melange thee.

€22,50 per persoon
glutenvrije opties mogelijk voor meerprijs

klik hier om te reserveren

High-tea (deluxe)

Geniet van een assortiment heerlijke taart torens en een potje seizoensthee met verse ingrediënten en gedroogde kruiden uit eigen tuin. Kies voor de deluxe optie voor extra hartige hapjes.

✧ High-tea €18,- per persoon / kind €9,-
✧ Deluxe €21,- per persoon / kind €10,50

klik hier om te reserveren

bestel taart

Trakteer jezelf, collega of buurman op een smakelijke traktatie voor elke gelegenheid. Je kan bij ons de heerlijkste plantaardige taarten en cakes bestellen om mee naar huis, een feest of zelf je bruiloft te nemen. Altijd met liefde bereid door ons team en de deelnemers van Reakt.

bekijk alle opties