agenda


Bij Pluk kan je terecht voor allerlei seizoensgebonden activiteiten, workshops en diners. Onze programma's brengen de energie van het seizoen tot leven. Bekijk alle activiteiten hieronder.


Plantenmarkt

Za 11 mei / 12.00

Kom gezellig met de hele familie naar onze plantenmarkt! Er zijn plantjes en zaden te koop van ons eigen land en een stekjesruil bij de pipowagen.


Achteraf ben je welkom om een lekkere homemade iced tea uit eigen tuin met een plak citroencake of een broodje van de kaart te nuttigen in onze lunchroom!


Programma

12.00 - 16.00 Plantenmarkt

14.00 - 16.00 Stekjesruil

masterclass Botanisch tekenen

Zo 19 mei / 10.00

In deze masterclass botanisch tekenen leer je eerst in het kort de basics van het botanisch tekenen zoals schetsen, opzetten en kleuren. Dan ga je je kennis toepassen op een stoel gewapend met een potlood en gum in onze pluktuin.


Daarna kun je als kers op de taart in het zonnetje genieten van een kopje thee en wat vegan lekkers van Pluk! Je gaat na 1,5 uur met een boel tips en een eigen botanische tekening van bloem of plant naar huis.  De workshop wordt gegeven door Lisette van Groen Kunst en Educatie (@groenkunsteneducatie).▶ Koop hier een ticket