lunchroom

100% BIOLOGISCH & PLANTAARDIG


In onze lunchroom serveren we 100% biologisch en plantaardig eten en drinken. Alles wordt met veel aandacht gebakken en bereid door een vast team van Pluk! en deelnemers van Reakt.


We hebben een fijn groot terras met aan de ene kant uitzicht op de dierenweide en aan de andere kant een zandspeeltuintje.

Binnen is het ook goed vertoeven, met 2 kinderhoeken waar de kleintjes lekker kunnen spelen terwijl jij een heerlijke koffie drinkt.


De lunchroom is geopend van wo t/m zo van 10.00 - 16.00 uur, het hele jaar rond. Reserveren hoeft alleen voor groepen. Geen groep? Kom gewoon langs, er is vrijwel altijd plek!


Groepen vragen we vooraf te reserveren via bovenstaande reserveringsformulier. Wij nemen maximaal 15 personen aan inclusief kinderen.


BEKIJK hieronder alle MOGELIJKHEDENGROEPen


Iets te vieren of kom je met een grote groep? Bekijk dan onze groepsarrangementen van 3-gangenlunch tot overheerlijke high-tea.Kinderfeestje


Kom gezellig je verjaardag vieren op Pluk! Alle kinderfeestjes zijn uit te breiden met leuke, avontuurlijke of creatieve activiteiten. Altijd met een link naar de natuur.taart bestellen


Neem je lievelingstaart of cake mee naar huis! Vanaf nu bestel je een van de heerlijkste biologische en plantaardige parels bij Pluk.