Een partijtje op Pluk! bestaat uit een basis-feestje en eventueel nog een extra optie. Hier kun je er alles over lezen. Onderaan deze pagina vind je ook een paar veelgestelde vragen. Wij zorgen voor een gezellige tafel en hangen vlaggetjes op. Een partijtje op Pluk neemt gemiddeld 2,5 uur in beslag inclusief extra optie of eigen activiteit.


Het maximale aantal kinderen voor een partijtje op Pluk is 10 kinderen. We doen niet moeilijk over 1 of 2 meer, maar uit ervaring blijkt dat 10 een fijn aantal is.


In het weekend is de starttijd 11:00. De tosti's/pannenkoeken staan dan klaar bij aankomst. Na de activiteit is er taart.


Basis

Tosti & Taart


- Versierde tafel
- Tosti's
- Kannen diksap
- Verjaardagstaart

€11,00 pp

Pannenkoeken & Taart


- Versierde tafel
- Pannenkoeken
- Kannen diksap
- Verjaardagstaart

12,50 PP

Extra opties

FAQ

Hoe ziet de verjaardagstaart eruit?

De verjaardagstaart heeft een basis van spongecake. Wij doen er een laagje jam tussen en slagroom erbovenop. Dat versieren we vervolgens met bijvoorbeeld eetbare bloemen, fruit, hagelslag - wat er die dag voor handen is. Altijd een feestelijke bedoeling! Ook zitten er kaarsjes op.
Vegan versie ook mogelijk!

Wat doen we tussen het eten door?

Je kunt een extra optie boeken om tussen het eten door te doen. Het staat je ook vrij zelf iets te bedenken! We hebben ook een leuke speurtocht in de heemtuin verkrijgbaar. Deze kost 2,50 per kind.

Er is regen voorspelt, wat nu?

Alle feestjes kunnen bij regen gewoon doorgaan. Laarzen en regenjassen aan! Alleen het boomklimmen is lastig als het echt hard regent. Lees hiervoor de info bij Boomtoppers.

Mag ik zelf versiering meebrengen?

Wij hangen vlaggetjes op. Je mag zelf versiering meebrengen, als je het ook diezelfde dag weer opruimt. Wij zijn wel voorstanders van duurzame decoratie! Confetti hebben we liever niet ;)